Skärmbyte

Skärmbyte

Om du behöver laga en sprucken skärm på din mobil eller ett trasigt glas på surfplattan kan vi på Mobilreparation Tyresö utföra det åt dig snabbt och smidigt, oftast medan du väntar. Inte helt sällan kan det vara andra komponenter som tagit skada om du tappat telefonen så att glaset spruckit. Det kan i sin tur innebära att din telefon riskerar att sluta fungera. Det bästa du kan göra är att ta en säkerhetskopia av mobilen och därefter komma in till oss för ett skärmbyte.

Vi hjälper dig byta glas på mobil

Ett iPhone skärmbyte i Stockholm kan ibland behövas akut och eftersom vi har glas i lager kan vi ofta ta hand om bytet väldigt snabbt så att ni inte behöver stå utan mobil för länge. I arbetet använder vi oss av smidiga verktyg som gör att vi på ett enkelt sätt kan öppna upp mobilen utan att några andra komponenter skadas. Vi är också väldigt stolta över alla positiva recensioner vi fått från våra kunder som kommit till oss för att laga mobil i Tyresö Centrum och hoppas även du ger oss förtroendet att ta hand om reparationen.

Skärmbyte

Mobilreparationer och skärmbyte i Tyresö

När du behöver laga mobil i Tyresö centrum finns vi till hands och hos oss får du:

  • Personlig och snabb service av skickliga reparatörer
  • Nya reservdelar av hög kvalitet
  • En service som kan reparera alla typer av mobiler och surfplattor, oavsett märke

Vi utför skärmbyte för ett lågt pris

Vi finns centralt i Trollbäcken, vilket är perfekt för dig som behöver göra ett skärmbyte i Tyresö med omnejd. Du kan komma in till oss med din smarta telefon och få ett pris för skärmbyte på plats, men det också bra att ringa eller skriva till oss för att ta emot prisinformation. Vi tar även hand om din telefon vid andra typer av problem, exempelvis om högtalarna slutat fungera eller om kameran är trasig. Kom också ihåg att kontrollera med ditt försäkringsbolag om kostnaden täcks av din hemförsäkring.

Skärmbyte i Haninge

Om du bor i Haninge och din mobil råkar ut för en olycka är du välkommen att ta kontakt med oss. Vi finns nära Haninge i Trollbäcken och hjälper dig gärna med skärmbyte och mobilreparation. Vi kollar samtidigt att mobilen fungerar som den ska i övrigt. Vi strävar efter snabb och smidig service – tack vare våra skickliga reparatörer behöver du sällan vänta länge på ditt skärmbyte eller mobilreparation.

Vi utför skärmbyte till konkurrenskraftiga priser och kan också byta ut trasiga delar såsom mikrofoner, knappar och högtalare.