Om oss

Snabb mobilservice med kunden i fokus

Mitt i centrala Tyresö finns Alfa Filmkedja & Mobilservice och vi är redo att hjälpa dig med din trasiga telefon. Vi byter glas på din mobil medan du väntar och oftast tar det inte mer än en halvtimme för oss att bli klara. Under de år som vi har erbjudit mobilservice till Tyresöborna har vi hunnit skaffa oss många trogna kunder som vänder sig till oss om det är något problem med deras mobiltelefoner eller läsplattor.

Reparatörer med kundnöjdhet i fokus

På Alfa Filmkedja & Mobilservice är vårt mål med mobilreparationerna inte bara att det ska gå snabbt, utan även att du ska få tillbaka en telefon i bästa skick, reparerad med reservdelar av hög kvalitet. Vi rengör alltid telefonerna noggrant och vid problem med laddning av en mobil kan smutsiga kontaktytor ibland vara orsaken, och du sparar då in på ett batteribyte.

Mobilreparation

En mobilservice med ett varierande utbud av tjänster

Har du tappat din telefon i handfatet eller i sjön? Byt inte ut mobilen förrän du har kommit till oss med den. Vid ett flertal tillfällen har vi fått liv i döda mobiltelefoner igen. Vi har också en rad tillbehör i vårt sortiment.

Behöver du en mobilladdare till bilen eller en selfiepinne kan du köpa dem hos oss till ett bra pris.